Röviden: nem. Bővebben, hogy miért? Máris mondom!

Amikor először felmerült a gyertyagyártás ötlete, már évek óta kozmetikumgyártóként is dolgoztunk. Ne nézz rám furcsán, amikor kimondom: szakállápoló termékeket gyártottunk.

Főleg Gyuri, hiszen ő a családban a szakállas. 2013-ban alapítottuk az African Spa nevű márkát, ami mai napig létezik, fut, sikeres és már-már kultikus a szakállas közösségben 🙂 (Itt tudsz róla olvasni bővebben!)

Rengeteg alapanyag és illat fordult meg a kezünk között és jóval a Spirit&Home alapítása előtt nálam már érezhető volt egyfajta függőség: gyertyavásárlás.

Ez ma is jelen van az életemben, még úgy is, hogy jelenleg is isteni illatok jönnek a műhelyből, ahol Gyuri éppen a karácsonyi és őszi illatokat teszteli. Nincs menekvés, aki függő az függő!

De vissza az eredeti feltevéshez.

A Spirit&Home esetében úgy képzeltem el, hogy nem csak gyertyát, hanem mindenféle olyan dolgot készítünk majd nektek, amivel az otthonlét, a JÓLÉT karnyújtásnyira kerül tőled.

Olyan termékeket, amelyekre akkor is gondolsz, ha nem vagy épp otthon. Ahová gondolatban vissza-vissza térhetsz akkor, ha rossz napod van, vagy épp azon merengsz, hogy milyen jó lesz hazaérni, és kikapcsolódni…

Én magamról tudom, hogy stresszes helyzetben néha csak elég magam elé képzelnem a gyertyáimat és magamat, ahogy egy hideg/meleg ital kíséretében otthon vagyok, olvasok, vagy beszélgetek a barátaimmal, szeretteimmel.

Ennak a gondolatnak a szellemében (ha úgy tetszik „spirit”-ében) készült el a trópusi gyertyakollekció mellé az első fürdőszobai kozmetikum családunk, a tusfürdők.

Egy igazi, citromos álom…

Az illatok ugyanazok, mint a gyertyáknál, jó kiegészítői egy kellemes, meditatív fürdésnek, vagy akár egy nyugodt reggelnek is.

Látni fogod, ahogy használod, hogy kevés is elég belőle, bőven van habja, és az illata … na szóval ezt tényleg ki kell próbálni!

A tervezés és a gyártás teljes egészében Gyuri munkája, ő az, aki készíti nektek, kézzel, ezeket a luxus illatú tusfürdőket. Saját műhelyünkben.

Próbáld ki, és érezd magad a trópusokon, fürdés közben is!

Kipróbálnád? Ide kattints a teljes kollekcióért!

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük