A Hold által közvetített tiszta női energiákat kihasználva eredményesebbé és nyugodtabbá tehetjük napjainkat. A Hold energiáit magukban hordozó ásványokkal, művészeti alkotásokkal, vagy akár különleges illatokkal pedig még jobban felerősíthetjük pozitív hatásait. 

Senki sem vitatja, hogy a Hold erőteljes árapályhatást gyakorol bolygónk vizeire, azt azonban kevesebben tudják, hogy az emberekre is hatással lehet, hiszen akár személyiségjegyeink alakulásában is szerepet játszhat. 

A Hold folyamatosan változó fázisai különböző energiákkal töltenek fel, amelyek legoptimálisabb kihasználásához érdemes lehet figyelembe vennünk változásait mindennapi tevékenységeink során. Ha a Hold fázisai szerint élünk, kiegyensúlyozottabbak lehetünk és könnyebben vehetjük az elénk gördülő akadályokat, a napi feladatainkat.

Az újhold az indítás energiáját hordozza magában, ilyenkor a legérdemesebb újdonságokba kezdenünk, új szokásokat bevezetnünk, új tanfolyamot elkezdenünk, vagy akár egy új vállalkozást indítanunk. A növekvő holdfázisokban minden gyarapszik, minden beépül. Ilyenkor lehet érdemes vitaminkúrát vagy extra bőrápolási rutint végezni, hiszen ilyenkor épülnek be legjobban a tápanyagok, hatóanyagok szervezetünkbe.

Az újhold ugyanakkor egyfajta tisztánlátást is magával hoz, sőt, nem csak hogy tisztábban, de máshogy is látunk dolgokat.

Nem meglepő, hogy újholdkor kapcsolatok érnek véget, az emberek ugyanis levetik maszkjukat. Legalábbis a te szemedben. Figyeld a kapcsolataidat, lehet, hogy a következő napokban a hold rávilágít néhány fontos dologra!

Ahhoz, hogy ezeket az energiákat erősítsük szükséged lehet a New moon gyertyánkra, amit több újhold alkalmával is égethetsz, hogy segítsen továbblépni néhány dolgon!

Ha a telihold gyertya is érdekel nézd meg a csomagokat is itt: https://spiritandhome.hu/termekkategoria/illatgyertyak/hold-gyertyak/

Kellemes meditálást és tisztánlátást kívánok neked!

Szeretettel,

Judit

New Moon Magic - Holdgyertya
New Moon Magic – Holdgyertya

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük