Happy & Single illatgyertya (50 óra égési idő)

(1 vásárlói értékelés)

4490 Ft

Azt kérdezed miért van a Valentin napi szerelmes gyertyák közt egy Happy&Single azaz Boldog és Egyedülálló feliratú gyertya? A magyarázat egyszerű: ez a gyertya azoknak szól, akik önmagukat ajándékozzák meg, akik hisznek benne, hogy teljes az életük, akik saját magukat is ünnepelni tudják, vagy azoknak akik Valentin napján szingli bulit szerveznek! Miért ne? Ez a gyertya egy igazi, vidám és elegáns gyertya. Azoknak, akik boldogok az életükkel, akik nem félnek merészen új kalandokba belevágni.

„Két éve indult hódító útjára a Happy&Single, ugyanígy Valentin nap környékén, mert bizony nagyon jól emlékeztem azokra a napokra, amikor mások nyomasztottak azzal, hogy mikor lesz már férjem meg gyerekem… Fiatalon nagyon sokat voltam facér, jórészt saját döntésem miatt, nagyon szerettem az önálló életet, a hatékonyságot, hogy nem kellett senkit kerülgetnem a konyhában … (Ezt néha visszasírom, bármennyire is imádom a családom.) Szóval a boldog szinglilét egyáltalán nem kiváltság – inkább döntés kérdése, szerintem. Mert dönthetsz úgy, hogy kihozod belőle, amit lehet és jól érzed magad, bármilyen is a kapcsolati státuszod.”
Ehhez a felhőtlen állapothoz szerettem volna egy illatot, ami azóta is hatalmas kedvencem. Ez a gyertya ugyanis egy francia púder és a gyümölcs keveréke, egyszerűen szexi és puha, izgalmas, intenzív illat.
Szeretettel,
Judit”

A francia púder illata egy különleges, gyümölcsös keverékkel adja a gyertya intenzív, finom illatát. Ez a te gyertyád, ha szereted a pillangókat, és a finom, elegáns, mégis könnyed illatokat!

Az illatos púder illata, a legfinomabb gyümölcsökkel megbolondítva.

Ajándéknak is kitűnő.

Több, mint gyertya! A Spirit & Home design illatgyertyái boldogsággal és vidámsággal töltenek el ha kézbe veszed, még mielőtt meggyújtanád. Egyedi tervezésű rajzai és képi világa mosolyt csal az arcodra.

Elfogyott

Leírás

Égési idő:

  • 45-50 óra

Töltőtömeg:

  • 300 ml,
  • a gyertya súlya 510 gr

Kiszerelés:

  • üvegpohárba töltjük,
  • papírdobozba csomagoljuk

A hosszabb és intenzívebb égés fokozásáért:

  • maximum egy huzamban négy-öt órát égesd
  • újra gyújtás előtt mindig vágd vissza a kanócot

Mindig figyelj rá, hogy gyermek vagy gyúlékony anyag közelében ne maradjon felügyelet nélkül!

Happy & Single illatgyertya (50 óra égési idő) termékről 1 értékelés

  1. Pencz Csabáné (megerősített tulajdonos)

    Másik nagy kedvencem. Édes, tiszta, lágy, finom illat. Betölti a szobát.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.