Holdgyertya kollekció! – New Moon Magic + Full Moon Magic

5490 Ft

Égési idő: 30 óra * 2!

Ebben a csomagban, mindkét Holdgyertyát elküldöm neked, kedvezményes áron!

Talán már te is érezted, hogy a telihold és az újhold más-más minőséggel tölti meg az életed, másra fókuszálsz, más vonz, esetleg tisztább a belső látásod, vagy könnyebben meg tudsz fogalmazni kívánságokat. Amelyek azán, akár manifesztálódnak is.

Ez a folyamat nálam évek óta tart, ma már nagyon tudatosan figyelem a Hold formáját, különös tekintettel arra, hogy mikor van tele, és mikor van újhold.

Ennek jegyében készítettem el a Hold gyertyákat is. Az újhold az új kezdetek, a kreativitás és a tisztánlátás időszaka. Ilyenkor fontos, hogy rálássunk az életünkre, az emberekre, a kapcsolatokra. Ebbe a gyertyába zsályát (a tisztánlátás szimbólikus fűszere) citromot és egy csipet levendulát is tettünk, hogy a meditációd teljes legyen. Gyújtsd meg és hallgass a belső hangra. A Hold ereje is segít ebben.

A Full Moon gyertyát telihold melletti meditácihoz ajánlom, francia parfümőrünk a füge, a citrom, a rozmaring és egy csipet só illatával keverte ki – megnyugtatja a fáradt idegeket, elűzi a stresszt és segíti a koncentrációt. A Hold fénye rávilágít arra, hogy mi az amit érdemes lezárni a következő időszakban. Elengedésekhez tökéletes kompozíció.

Teljes Hold naptárat itt találsz: https://spiritandhome.hu/hold-varazslatok-gyertyainkkal/

Illatjegyek: citrom, zsálya, levendula

Illatjegyek: füge, citrom, rozmaring, só

Ajándéknak is kitűnő.

Több, mint gyertya! A Spirit & Home design illatgyertyái boldogsággal és vidámsággal töltenek el ha kézbe veszed, még mielőtt meggyújtanád. Egyedi tervezésű rajzai és képi világa mosolyt csal az arcodra.

Legyél a törzsvásárlónk, és minden vásárlásod kedvezményes lesz? Hogy hogyan? Itt olvashatsz róla bővebben: https://spiritandhome.hu/torzsvasarloi-program/

Elfogyott

Leírás

Égési idő:

  • 35-45  óra * 2

Töltőtömeg:

  • 120 ml, * 2

Kiszerelés:

  • üvegpohárba töltjük,
  • papírdobozba csomagoljuk

A hosszabb és intenzívebb égés fokozásáért:

  • maximum egy huzamban négy-öt órát égesd
  • újra gyújtás előtt mindig vágd vissza a kanócot

Mindig figyelj rá, hogy gyermek vagy gyúlékony anyag közelében ne maradjon felügyelet nélkül!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.