Jó, hogy itt vagy! Mindig szívesen látunk webshopunkban, reméljük, hogy minden alkalomra találsz nálunk gyertyát. 

Mert a gyertya nem csak ősszel, vagy télen éghet, hanem egész évben illatot, színt és dizájnt vihet a lakásodba, életedbe.

Van kedvenc illatod? Van olyan illat, ami felidéz benned egy érzést, egy emléket? Lehet, hogy a nagymamád almáspitéje, vagy a reggeli kávé illata az, aminek már a gondolata is mosolygásra késztet? Miért ne lehetne mindig ilyen illat a lakásodban, ahová pihenni, töltődni érkezel meg? Miért ne gyújthatnál meg egy másikat, ha éppen a hangulatod változik?

Mesélek kicsit arról, hogy kik vagyunk 

A Spirit&Home manufaktúrát Hidasi Judit írónő, és kozmetikumgyártással foglalkozó férje alapította 2020-ban. Ezek vagyunk, kis családi manufaktúra, Tata közepén. Itt élünk, itt inspirálódunk, itt dolgozunk. 

Itt születnek gyertyáink, és én itt írom könyveimet, regényeimet is.

Emlékszem, én már nagyjából tíz éve szerettem volna gyertyákkal foglalkozni, mert a kozmetikumgyártás miatt amúgy is illatok és olajok között töltjük a napunk nagy részét, és sok száz, különböző illat fordul meg a műhelyünkben, mire egyikből, másikból termék születik.

A gyertyakészítéssel mégis elég sokáig vártunk, mert Édesanyám örökségét szerettük volna tovább vinni… ő volt igazi illat-mágus, és sokszor készített otthon, a maga kedvére gyertyákat.

Ő volt az, aki a maradék illóolajokat hazavitte és csodás gyertyákat öntött belőle. Ha anyámra gondolok, mindig eszembe jut, hogy mindig virágillat lengte be az otthonát.

Sajnos 2019-ben elhagyta a földi világot.

A 2020-as Covid bezártság (karantén) alatt kezdtünk el komolyabban foglalkozni a gyertyákkal, a fénnyel, a dizájnnal, azzal, hogy hogyan tudnánk egy kis örömet vinni a gyertyáinkon keresztül más otthonokba.

Fontosnak tartottuk, hogy ne csak az illatok miatt kedveld meg a Spirit&Home gyertyákat, hanem a dizájn, a grafikák, az üzenetek miatt is. Később így születtek a Judit gyertyák, vagy ahogy én hívom a „Beszélő gyertyák”, melyek mindig fontos üzeneteket hordoznak.

Reméljük sikerül, és te is újra és újra át akarod majd élni az élményt, amit egy-egy gyertyánk nyújt.

Szeress bele az illatokba, a fénybe, az életedbe. Nézz szét nálunk: https://spiritandhome.hu/

Válassz kedvenc illatot, utazz az emlékeidbe vagy teremts újakat! Mert olyan jó hazaérni…

Szeretettel,

Judit