Akció!

Tökös bögre gyertyával – fehér, zöld

6990 Ft

Ez az ár csak a készletkisöprés ideje alatt ennyi, csapj le rá november 26-ig!

Égési idő közel 100 óra!

Ebben a szezonban egy igazi kézműves újdonsággal is előrukkoltunk! Hazai keramikus műhelyéből érkezik a tökformájú bögre, amelynek űrtartalma fél liter! Mi pedig telitöltöttük neked a Pumpkin Spice illattú gyertyával! Ez egy nagyon masszív, robosszus termék, égési ideje közel 100 óra, ha vigyázol rá, egész szezonban a lakásod, házad dísze, és ha leégett a gyertya, használd bögrének!

Illatjegyek: pumpkin spice illat, fahéj, csillagánizs, szerecsendió, vanília

Ajándéknak is kitűnő.

Több, mint gyertya! A Spirit & Home design illatgyertyái boldogsággal és vidámsággal töltenek el ha kézbe veszed, még mielőtt meggyújtanád. Fontos, hogy minden újragyújtás előtt vágd vissza a kanócot néhány milliméterre, hogy ne kormoljon!

Legyél a törzsvásárlónk, és minden vásárlásod kedvezményes lesz? Hogy hogyan? Itt olvashatsz róla bővebben: https://spiritandhome.hu/torzsvasarloi-program/

Elfogyott

Leírás

A tökös bögre űrtartalma fél liter, azaz 500 ml.

A benne lévő gyertya égési ideje több, mint 90 óra!

Égesd egy időben maximum 3-4 órát, és újragyújtás előtt mindig vágd vissza a kanócot, hogy ne kormoljon!

A termék nem mikrózható. Eredeti, kézzel festett, hazai manufaktúrából!

A termék nem mikrózható. .Fontos információ, hogy minden gyertya bögréje kézzel (!) készül, kézzel mázazza a keramikus. Egyesével. Tehát nem géppel gyártódik. Ezért előfordulhatnak egyenetlenségek a kerámiában és a mázban is! Ez azonban a minőségén nem ront. Cserélni a terméket csak törés esetén tudom, kérlek ezt rendeléskor vegye figyelembe.

Nagyon köszönöm a megértést!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.